Enquête ‘De Woonboot’: vul hem in!

Enquete
De Gangboord bestaat inmiddels al weer 21 jaar. Sinds het ontstaan van de Gangboord hebben bewoners zich via de kopersvereniging “de Woonboot” ingezet voor het gezamenlijk onderhoud van het binnenplein en gezellige activiteiten met de buurt.

Via een online enquête wil het bestuur beter inzicht krijgen wat er leeft aan de Gangboord en waarmee we de komende jaren -samen- mee aan de slag kunnen.

Alle meningen zijn belangrijk. Wanneer je erg enthousiast bent, maar ook als je het tot op heden misschien niet zo belangrijk vindt Daarom willen we je vragen de enquête in te vullen. Dit kost ongeveer 10 minuten van je tijd en kan heel gemakkelijk op computer, tablet of zelfs mobieltje. De enquête kan ingevuld worden tot 24 oktober 2014.

Je vindt de link terug in je mailbox. De bewoners waarvan het emailadres onbekend is, hebben hem in de brievenbus gekregen. We rekenen op jullie!