Nieuwjaarsborrel!


Net als afgelopen jaren is er op zaterdagmiddag 5 januari vanaf 16:00 uur weer een Gangboord nieuwjaarsborrel. Kom gezellig langs om met elkaar op het nieuwe jaar te toasten en elkaar geluk te wensen!

Deze borrel wordt georganiseerd door alle buren zelf. Je hoeft je dus niet aan te melden en er zijn geen kosten. Neem gewoon een goed humeur en wat eten en/of drinken om te delen mee. Voorgaande jaren hadden we prima weer, we vertrouwen erop dat dat dit jaar weer zo is!

In ’t kort:
Wie: alle bewoners van het Gangboord (even èn oneven nummers), en wie verder zin heeft om te komen!
Waar: halverwege de parkeerplekken aan de kant van de oneven en hoge nummers.
Wanneer: zaterdag 5 januari 16:00 uur tot … zo lang we zin hebben
Hoe: kom gewoon langs en neem drinken of eten en glazen mee.