Pleinschoonmaak 28 mei

Op dinsdag 28 mei staat er weer een grote schoonmaak van het binnenplein op de agenda! Dat houdt in dat we al het onkruid gaan verwijderen en de putten leeg gaan halen. Op die manier kunnen we het plein en de paden netjes en begaanbaar houden en zorgen we ervoor dat het regenwater goed afgevoerd kan worden. Omdat dit terreingezamenlijk eigendom is, hopen we op de hulp van zoveel mogelijk bewoners. Vele handen maken licht werk!

We beginnen om 19.00 uur en om uiterlijk 19.30 uur staat er dan koffie/thee met wat lekkers klaar. Het kost u maximaal een half uurtje van uw tijd, dus we hopen dat u allemaal een handje komt helpen. Neemt u wel even zelf het benodigde tuingereedschap mee?
Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn om te helpen, dan wordt u vriendelijk verzocht om vóór die tijd uw eigen stukje grond aan de pleinzijde en poortzijde schoon en onkruidvrij te maken.