KattenbroekSamen

Eind november is de eerste Nieuwsbrief van KattenbroekSamen verstuurd met daarin berichten van bewoners, organisaties en gemeente. Zie hieronder.

KattenbroekSamen is een digitaal platform als onderdeel van de coöperatie Gebiedonline, met als doel om de maatschappelijke initiatieven in de wijk Kattenbroek te versterken. Dit kan door bewoners te informeren, maar ook door bewoners en organisaties zelf de gelegenheid te bieden om eigen activiteiten aan te kondigen. De nadruk ligt daarbij op de actualiteit over welzijn, gezondheid, zorg, sport, cultuur en duurzaamheid. bewoners, voor bewoners en door bewoners.

Wil jij ook op de hoogte blijven, meld je dan gratis aan via deze link KattenbroekSamen/nieuwsbrief.

Wanneer jij enthousiast bent, kun je deze email ook doorsturen naar jouw buren of iemand anders in Kattenbroek.

Voor vragen kan je bij mij terecht,