Keitjes

Deze pagina is een levende pagina. Keitjes is een ruilmiddel. In Amsterdam vind er ook op die basis een ruilmiddel op basis van diensten die men elkaar kan bieden. Als het in Amsterdam kan, kan het ook aan de Gangboord. Bij deze dus ….

Stuur een mail via Contact

——————————————————————————————————————

Wist je dat….

Je via het bestuur staantafels of een grote tent (3×6 meter) kunt huren? Ideaal voor als je een feestje wilt geven. Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten!

Wat kunnen we voor je doen:

Neem voor meer info even contact op met het bestuur. Dan laten we je alles weten over kosten, borg (tent) en beschikbaarheid.

——————————————————————————————————————

Hoi! Ik ben Corrie Poell, woonachtig op nummer 62.

Oorspronkelijk uit Limburg, al jaren getrouwd met Frank en sinds 1999 woon ik in Amersfoort. In 2010 zijn we naar de Gangboord verhuist. Waar we nog steeds met veel plezier wonen.

Wat kan ik voor je doen:

Geen idee, hangt van de vraag af natuurlijk ;-).

Maar schroom niet om te vragen!

——————————————————————————————————————

Ik ben Marjon van Konijnenburg en woon op nummer 142.

Ik ben getrouwd met Harro en wij wonen sinds juni 2002, met veel plezier, op het Gangboord. Wij hebben twee kinderen Casper en Renate.
Ik heb vijf jaar in het bestuur gezeten, eerst als algemeen lid en de laatste drie jaar als secretaris. Ik heb sinds februari 2008 het stokje doorgegeven aan Corrie Groot.

Wat kan ik voor je doen:

Wij hebben geen bijzondere materialen in huis, maar zijn altijd bereid om te helpen. Harro heeft goede kennis van electra, dus dat kan misschien een keertje van pas komen.

Wie volgt??

——————————————————————————————————————

Hallo ik ben Marco Boevé en woon op nummer 24,

Ben getrouwd met Yvonne en heb twee kinderen Daphne  en Cedric.
Ook wij wonen vanaf het begin (1993) hier op De Woonboot en met veel plezier.
Vanaf 2000 zit ik in het bestuur van de kopersvereniging eerst als algemeen lid, daarna als secretaris en sinds 2005 als voorzitter.

Ik ben blij met het bestaan van deze vereniging dit omdat je volgens mij dan meer betrokken bent met het wel en wee in onze straat.
Met z’n alle kunnen we er voor zorgen dat De Woonboot leuk blijft om in te wonen.
Daardoor is het ook fijn dat er verschillende commissies zijn om het een en ander te organiseren voor jong en oud.

Wat kan ik voor je doen:

Daar ik aardig wat mensen ken in onze straat weet ik misschien wat tips te geven als je iemand zoekt met twee rechter handen.

Door de link CONTACT kun je me een berichtje sturen (maak hier gebruik van, ook als je gewoon iets te melden heb wat van belang kan zijn voor onze vereniging).

Graag geef ik de PEN door aan de volgende, dus wie volgt ?????

——————————————————————————————————————

Alfons Biegstraaten (86)

Woon sinds de oprichting (1993) samen met Wilma op nummer 86. Wij hebben twee uitwonende dochters: Milène en Esmée . We komen allen uit Utrecht, maar toen Esmée 4 maanden werd zijn we naar Amersfoort gekomen. Ik zit in de IT, in de rol van cloud architect. Als lijnmanager ben ik verantwoordelijk voor het verhuizen van de computers in het datacenter.

Wat kan ik voor je doen

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt, dus kan ik in de avond/weekend niet van die computer afblijven. Ik hou deze website met plezier bij. Dat is natuurlijk een van de dingen die ik ook voor een ander kan doen. Uitleggen hoe je een website bouwt of een website bijhouden voor een ander. Zo is natuurlijk www.biegstraaten.nl in mijn bezit. ;-). Heb je een probleem met een computer dan kan je het mij ook vragen.

Wie volgt ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *